Korkeken_huvud

start portfolio nostalgi intressen till_salu

Synd att intressen alltid inkräktar på arbetet!

Hästar

Klimsch
...är underbara djur. Lite lättskrämda kanske, men annars, för det mesta, mycket samarbetsvilliga. I stallet tillbringar jag dagligen många timmar. Vill du se hur ett år i stallet kan se ut, så klicka på länken www.korkeken.se/Aengaholm2013

Biodling

Att odla bin är mer än en hobby. Genom att sköta en bikupa så får man inte bara honung, man hjälper även till med närområdets pollinering och följer årstidernas växlingar. Hemsidan till Lidköpings biodlareförening hittar du här: www.lidbi.se

Jakt

Jakt är ett annat sätt att närma sig naturen. Ansvarsfull avskjutning håller viltstammen frisk och minskar viltolyckor i trafiken. Att det även är spännande kan jag inte förneka. Ovanstående djur skulle jag däremot aldrig skjuta.

Skytte

Övningsskyttet är en förutsättning för en lyckad jakt. Tyvärr har inte omvärlden förstått skyttets betydelse utan försöker bli av med med skjutbanorna i bebyggda områden. I Lidköping har vi en bra skjutbana både för kula och hagel. Kolla gärna på www. ljsk.se Kan ni gissa vem som är webbmaster?

Litteratur

minuten
Böcker gör det möjligt att leva många liv utan att behöva lämna hemmet. Behärskar man sedan olika språk så utökas känselspröten mot omvärlden enormt. Mina favoriter är Bill Bryson http://www.billbryson.co.uk/ men även bortglömda författare som Olle Hedberg.

Andra intressen

bil

Mina intressen har skiftat hela livet. Under årens lopp har jag deltagit i många kvällskurser. Några exempel: förarbevis för båt, botanik, fågelskådning, svampplockning, jägarexamen, biodling, snickeri, svetsning, elektronik, filateli, aktier.
Idrott har inte varit min starka sida. Trots detta har jag motionerat och deltagit i många långlopp, cykellopp samt spelat innebandy, badminton och (bord)tennis.

Vill du läsa om aktuella intressen så besök min blogg


facebook Twitter